Вбивство Вороненкова: РосЗМІ показали фото дружини кілера
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Вороненкова: РосЗМІ показали фото дружини кілера

Вбивство Вороненкова: РосЗМІ показали фото дружини кілера
Джерело:  L!fe #шоу

У Росії розшукують дружину і дитину Павла Паршова, який убив екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова в Києві 23 березня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання Life.ru.
Читайте також: У Росії прийняли гучне рішення щодо вбивства Вороненкова
Дружина кілера Юлія Шайдуліна переїхала разом з Паршовим в Москву в 2012 році, де у них народилася дитина. Вбивця працював на Віктора Курила і їздив за його дорученнями в Україну, причому відомо, що банда займалася обналом на території обох країн.
На момент вбивства Шайдуліна перебувала в Москві, і, за інформацією правоохоронців, перебуває там досі. "Її місцезнаходження буде встановлено. Слідчі мають намір допитати Юлію Шайдуліну, як тільки зможуть її розшукати", - йдеться в повідомленні джерела.

Читайте також: Батько вбивці Вороненкова розповів несподівані речі
Шайдуліна родом з Дніпропетровська, при цьому її сестра Валентина є дружиною боса Паршова Курила. "Таким чином Паршов та його керівник одружені із сестрами Юлією та Валентиною. Жінки регулярно змінюють місце проживання, ховаючись від ворогів своїх чоловіків", - підкреслило джерело.
У мережі з'явилося фото Юлії Шайдуліної:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в МВС заявили, що убивця Дениса Вороненкова був агентом російських спецслужб, впровадженим в силове відомство України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?