Стрілянина по людях в Запоріжжі: з'явилися скандальні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина по людях в Запоріжжі: з'явилися скандальні подробиці

Стрілянина по людях в Запоріжжі: з'явилися скандальні подробиці
Джерело:  Укрінформ

П'яний чоловік, який влаштував в Запоріжжі стрілянину і поранив двох людей, є сином місцевого великого чиновника.
Про це заявила в.о. керівника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Катерина Людвік, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".
Читайте також: П 'яний депутат влаштував лютий дебош зі стріляниною та ДТП: з'явилося відео
"35-річний чоловік, який був затриманий патрульними минулої ночі в Запоріжжі, коли він стріляв по людях, дійсно є сином одного із запорізьких чиновників, однак це не має ніякого значення і жодним чином не позначиться на розслідуванні", - заявила Людвік.
За її словами, чоловік затриманий і за фактом події порушили кримінальну справу за статтею про хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї.
Також спікер запорізької поліції підтвердила, що на момент звершення злочину чоловік був п'яний, в його крові виявили 1,94 проміле алкоголю.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 30 березня в Запоріжжі п'яний чоловік влаштував стрілянину біля магазину, в результаті чого чоловік отримав поранення шиї та голови, а ще одна жінка - поранення нижньої губи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?