Путін придумав "хитрий" хід з бойовою технікою для ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Путін придумав "хитрий" хід з бойовою технікою для ДНР-ЛНР

Путін придумав "хитрий" хід з бойовою технікою для ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Для того, щоб приховати різницю в кількості бойової техніки до і після початку війни на Донбасі, в РФ придумали провести утилізацію озброєння.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на військового експерта, координатора групи "Інформаційне опір" Дмитра Тимчука.
Читайте також: Бойовики ДНР взяли на озброєння метод гітлерівців: з'явилися деталі
"Ми всі гадали, яким макаром Путін буде списувати тисячі одиниць озброєння і військової техніки, перекинутих через три роки на Донбас. Адже дані про запаси зброї в Росії є в міжнародній звітності – ці дані передоавались міжнародному співтовариству, коли РФ ще корчила з себе цивілізовану державу. Кремль знайшов вихід. Міноборони РФ запланувало сверхмасштабную утилізацію озброєння", - зазначив експерт.
"Як зазначено в пояснювальній записці до проекту змін в Указ президента РФ № 775, до 2021 р заплановано утилізувати, крім іншого: 9,9 тис. одиниць бронетанкової техніки, 21,5 тис. одиниць ракетно-артилерійського озброєння, 7 млн одиниць стрілецької зброї, 150 млн. одиниць боєприпасів. Не викликає сумнівів, що чимала частина цих озброєнь і боєприпасів вже "утилізовані" або заплановані до "утилізації" на Донбасі. Можемо оцінити розмах російських кровососів", - додав Тимчук.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Донбасі відбулося збройне зіткнення між бойовиками ДНР і дезертирами, які намагалися втекти в Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?