У Путіна нарешті "пояснили" скандал з маєтками Медеведева
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна нарешті "пояснили" скандал з маєтками Медеведева

У Путіна нарешті "пояснили" скандал з маєтками Медеведева
Джерело:  abc.go.com

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував скандал  щодо маєтків прем'єр-міністра Дмитра Медведєва,  назвавши подібні звинувачення популістськими.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC.


Пєсков заявив, що ніяких махінацій бути не може, адже декларації держслужбовців щорічно перевіряються.


"Всі ми, як бюрократи, як люди, які працюють на державу, щороку подаємо декларації про доходи та витрати в спеціальні органи, які перевіряють і перевіряють ще раз ці декларації. Тому всі наші, скажімо так, доходи насправді дуже прозорі для тих органів , яким необхідна ця інформація і які відповідають за боротьбу з корупцією в нашій країні ", - заявив Пєсков.


Читайте також: Чи потрібно посадити Медведєва? Російський депутат окунфузилася, з'явилося відео


"Ось чому, скажімо, популістські звинувачення, які іноді ми бачимо в пресі, в заявах різних активістів, не відповідають дійсності, так як, звичайно, ці активісти просто не можуть знати інформації, яка є у спеціальних служб", - додав прес-секретар президента.


Пєсков повідомив, що боротьба з корупцією є "однією з основних" завдань для Росії.


"Це один з основних пунктів на порядку денному в нашій країні. Суспільство абсолютно нетерпляче до цього. Ось чому тиждень назад ми бачили протести в різних містах нашої країни", - заявив Пєсков.


Прес-секретар також заявив, що протести в Москві були нібито незаконними, що і стало причиною затримання людей.


"У деяких містах вони пройшли відповідно до закону. У деяких місцях, як в Москві, вони були незаконними. Вони не хотіли повідомити мерію відповідно до закону. Ось чому протести в Москві були незаконними. Звичайно, це стало причиною затримань серед людей, що беруть участь в цих незаконних діях ", - додав Пєсков.


Нагадаємо,  антикорупційні акції "Він нам не Дімон" пройшли 26 березня в 82 містах Росії. Згідно з матеріалами розслідування "Він вам не Дімон", оприлюдненого Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального, Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб. Також у однокурсників прем'єр-міністра знайшли маєтку і яхти, якими користується Медведєв.


Як повідомляв ONLINE.UA,  під час масових опозиційних протестів в Росії прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв катався на лижах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?