По всій Росії підлітків опрацьовують через мітинги: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

По всій Росії підлітків опрацьовують через мітинги: з'явилося відео

По всій Росії підлітків опрацьовують через мітинги: з'явилося відео
Джерело:  Meduza

Через  масові антикорупційні мітинги в Росії  педагоги деяких шкіл і вузів вирішили "пояснити" учням, чому не варто брати участь у протестах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медуза".


Видання опублікувало відео, в якому зібрані найяскравіші моменти таких "пояснень".


У школах і вузах Росії проводяться уроки політінформації:


"Все це робиться людьми, які хочуть зробити кольорову революцію як в Грузії, Україні. Тому я попрошу вас не піддаватися на провокації ... Є варіант закінчити свою так ще бурхливо не розпочату кар'єру".


"Ви зовсім о***ніли чи що? Що вам, свободи дати, чи що? Дали свободу всяким недолюдям ... Ви зрадники і ліберал-фашисти", - сказано в відео.


"Ти знайшов в цьому лідера - Навального ?! ... Боже мій, та не принижуй себе ... Ти знаєш скільки у нього грошей в офшорах. Ти не знаєш. А я - знаю", - заявила викладач учневі.


"Тобто патріотів у вашому класі немає, так?", - запитали в учнів однієї з російських шкіл.


Коли школярі запитали, в чому ж їх протиправні дії, то почули:


"Не знаю, зараз візьмемо і знайдемо. Знайдемо, відразу, моментально ... Я і то не розуміюсь. Директор школи не розуміється. А ти вже розумієш".


Читайте також: Хіба діти не мають рації? Соцмережі киплять через протести в Росії 


"Ось один з афоризмів: "Якщо в державі немає корупції, значить, ця держава нікому не потрібна"... Крадуть скрізь", - заявили студентам.


Крім цього, на відео показали, як студентів з Самари зняли з пар і відправили на форум "Екстрімізму - ні".


Нагадаємо,  антикорупційні акції "Він нам не Дімон" пройшли 26 березня в 82 містах Росії. Згідно з матеріалами розслідування "Він вам не Дімон", оприлюдненого Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального, Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб. Також у однокурсників прем'єр-міністра знайшли маєтку і яхти, якими користується Медведєв.



Как сообщал ONLINE.UA,  во время массовых оппозиционных протестов в России премьер-министр РФ Дмитрий Медведев катался на лыжах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?