Трамп насмішив соцмережі розсіяністю: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп насмішив соцмережі розсіяністю: опубліковано відео

Трамп насмішив соцмережі розсіяністю: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп повеселив соцмережі своєю поведінкою на робочому місці в овальному кабінеті Білого дому.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на американські ЗМІ.
Читайте також: Прес-секретар Трампа крупно осоромився на брифінгу: з'явилося відео
Як повідомляється, Трамп повинен був підписати документи у сфері торгівлі в присутності журналістів. Однак покинув кабінет після запитання одного з репортерів про колишнього помічника президента з національної безпеки Майкл Флинне, який зі скандалом пішов у відставку в лютому.
На виручку Трампу прийшов віце-президент Майк Пенс, який взяв папери зі столу і відніс їх главі держави. Повідомляється, що за мить Трамп все-таки підписав документи.
"Віце-президент Майкл Пенс взяв папку з указами і поніс їх президенту для підписання в іншу кімнату", - написав у Twitter журналіст Марк Ноллер.



Користувачі з гумором сприйняли дії Трампа.


"Я не розумію, що я роблю" (англ - ред.)


"О, так! Підпиши їх в іншій кімнаті" (англ - ред.).



Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп підтримав рішення свого екс-радника з національної безпеки Майкла Флінна, який запросив імунітет від судового переслідування за свідчення про вплив РФ на вибори в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?