Їхав у відпустку: СБУ спіймала нахабного бойовика ДНР, з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Їхав у відпустку: СБУ спіймала нахабного бойовика ДНР, з'явилося фото

Їхав у відпустку: СБУ спіймала нахабного бойовика ДНР, з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У Конотопі Сумської області співробітники СБУ та Держприкордонслужби затримали представника бойовиків так званої ДНР, який збирався дістатися до Одеси на поїзді з Москви.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Читайте також: Тука захопився вироком корегувальниці ДНР в Слов'янську
"Співробітники Служби безпеки України спільно з прикордонниками затримали на Сумщині бойовика терористичного угруповання "Кальміус" так званої ДНР". Правоохоронці встановили, що житель Одеси з 2014 року є кулеметником в незаконному збройному формуванні терористів. На "відпочинок" в рідне місто він вирішив виїхати через Росію. Оперативники спецслужби "зняли" бойовика з поїзда "Москва-Одеса" на станції "Конотоп" Сумської області, - повідомляється в заяві СБУ.


Затриманий бойовик "ДНР". Фото: ssu.gov.ua
Повідомляється, що в даний момент розглядається питання про відкриття кримінального провадження за статтею 258 ч. 3 (терористичний акт, що призвів до смерті людини - ред.).
Як повідомляв ONLINE.UA, на блокпості в Краматорську затримали 57-річного колишнього міліціонера, який намагався людей в рядах бойовиків ДНР після окупації Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?