В Одесі вибухнуло заміноване авто: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі вибухнуло заміноване авто: опубліковані фото

В Одесі вибухнуло заміноване авто: опубліковані фото

В Одесі під час руху автомобіля, в салоні якого знаходився 34-річний чоловік і двоє його малолітніх дітей, вибухнув невідомий пристрій.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції в Одеській області.


Інцидент стався сьогодні вранці, 1 квітня. У поліцію надійшло повідомлення про те, що в автомобілі, який знаходився на вулиці Гаршина, стався вибух.


На місце події прибула слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, вибухотехніки, співробітники прокуратури і Державної служби з надзвичайних ситуацій.


Читайте також: У Москві прогримів вибух, є загиблі: стали відомі деталі


«Попередньо встановлено, що під час руху автомобіля, в салоні якого знаходився 34-річний одесит з членами сім'ї, здетонував пристрій невідомого походження», - повідомили правоохоронці.


Під час вибуху паливний бак транспортного засобу «не зачепило», люди не постраждали. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (замах на злочин), п.1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Призначено ряд експертиз, проводиться розслідування.


Як повідомляв ONLINE.UA,  31 березня в результаті вибуху автомобіля в центрі Маріуполя загинув співробітник Служби безпеки України.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?