Стрілянина в Києві: поліція озвучила нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина в Києві: поліція озвучила нові подробиці

Стрілянина в Києві: поліція озвучила нові подробиці

Стрілянина в Дніпровському районі Києва  сталася в ході затримання правопорушників, які намагалися викрасти автомобілі,


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Києві.


Раніше  з'явилися дані про стрілянину з потерпілим на вулиці Митрополита Андрія Шептицького. Однак, за уточненою інформацією поліції, постріли були зроблені оперативником в якості попередження, і постраждалих в результаті інциденту зафіксовано не було.


Читайте також: У центрі Києва сталася стрілянина, є постраждалий: опубліковані фото


"Близько 15-ї години в Дніпровському районі оперативники помітили групу зловмисників, які обкрадали автомобілі. При затриманні вони намагалися втекти в різні боки, тому оперативник зробив кілька попереджувальних пострілів з травматичної зброї. Трьох чоловіків затримали на місці злочину, ще одному вдалося втекти автомобілем" , - йдеться в повідомленні.


Збіглий зловмисник пізніше був затриманий у Деснянському районі Києва. Відзначається, що всі правопорушники - громадяни іншої держави.


Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері  29 березня в Дніпровському районі Києва невідомі жорстоко побили битами і вистрілили в заступника директора державного підприємства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?