Зв'язок екс-радника Трампа з Росією: з'явилися нові скандальні дані
Категорія
Світ
Дата публікації

Зв'язок екс-радника Трампа з Росією: з'явилися нові скандальні дані

Зв'язок екс-радника Трампа з Росією: з'явилися нові скандальні дані
Джерело:  The Washington Post

Колишній радник американського лідера Дональда Трампа Майкл Флінн оприлюднив декларацію, в якій вказав отримання гонорарів від російських компаній.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.


Читайте також: Здається, Трампу кінець: заява Флінна викликала бум в мережі


У 2017 році Флінн підписав дві декларації про доходи: 11 лютого і 31 березня. При цьому, в другому документі, підписаному вже після відставки, зазначено отримання гонорарів від російських компаній Russia Today, "Волга-Дніпро" і "Лабораторія Касперського" "за виступи на заходах".


У той же час, залишається невідомим, скільки саме отримував Флінн від компаній РФ.


В цілому за 2016 рік екс-радник Трампа задекларував $1,3 млн доходів, з яких понад $827 тис отримано через його консалтингову фірму Flynn Intel Group.


Нагадаємо,  Майкл Флінн подав у відставку 13 лютого  після повідомлення про те, що він ввів в оману посадових осіб адміністрації Трампа про свої контакти з послом РФ в США Сергієм Кисляком.


Як повідомляв ONLINE.UA, пізніше  Майкл Флінн заявив, що готовий свідчити про вплив Росії на вибори в США в обмін на імунітет від кримінального переслідування, причому Дональд Трамп підтримав це рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?