У Кадирова цікаво відповіли на повідомлення про полювання на геїв
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кадирова цікаво відповіли на повідомлення про полювання на геїв

У Кадирова цікаво відповіли на повідомлення про полювання на геїв

У Чечні не  затримують представників нетрадиційної орієнтації, оскільки їх нібито зовсім немає в Республіці.


Про це в телефонній розмові з журналістами заявив прес-секретар глави Чечні Рамзана Кадирова Альві Карімов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.


Читайте також: Відбувається щось страшне: соцмережі шоковані полюванням на геїв в Чечні


"Публікація, що з'явилася - це абсолютна брехня - не можна затримувати і гнобити того, кого просто немає в республіці", - заявив Карімов.


"Я відповідально заявляю, що цей газетний матеріал - брехня і дезінформація", - додав він і назвав інформацію, що з'явилася в ЗМІ "спробою очорнити Чеченську Республіку".


"Якби в Чечні були такі люди, у правоохоронних органів не було б ніяких турбот з ними, оскільки самі б родичі відправили б їх за адресою, звідки не повертаються", - підкреслив Карімов.


На його думку, публікацію без посилань на конкретних людей, а не "на якісь джерела" нічого обговорювати. "Якщо в правоохоронних органах республіки - МВС, прокуратурі і так далі - є люди, які щось нашіптують, боячись себе назвати, вони не чоловіки, а пусте місце", - сказав прес-секретар Кадирова.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше "Нова газета", посилаючись на "безпрецедентно велику кількість джерел", включаючи джерела в силових відомствах, інформувала про  масові затримання представників ЛГБТ-спільноти в Чечні.


За даними видання, вже були затримані сотні людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, і вже принаймні троє з них були вбиті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?