Соратник Яроша: Я говорив полоненому росіянину - ми тебе зваримо і з'їмо
Категорія
Події
Дата публікації

Соратник Яроша: Я говорив полоненому росіянину - ми тебе зваримо і з'їмо

Соратник Яроша: Я говорив полоненому росіянину - ми тебе зваримо і з'їмо
Джерело:  online.ua

Комбат Української добровольчої армії Дмитра Яроша Андрій Гергерт з позивним "Червень" розповів про полонених проросійських бойовиків, які побували в його батальйоні.


Всього через батальйон Гергерта пройшло 12 полонених бойовиків, згадав він в інтерв'ю ONLINE.UA.


Читайте також: Трамп може врятувати Україну від Путіна за п'ять хвилин - відомий боєць АТО


На питання журналіста про те, чи був серед них хтось серйозний, "Червень" відповів: "Та всі вони серйозні для нас, вони ж не селяни якісь. Ловили людей, які вбивали нас з 2014 року, які воювали, які нагороджені орденами за Слов’янськ, ще за щось. Снайперів ловили, керівників підрозділів, які були на вишколах в Росії... Тобто нормальні хлопці такі — жирненькі".


Гергерт зазначив, що в полоні проросійські бойовики швидко починали давати показання: "Ми кажемо: знаєш, до кого ти в полон попав? До армії Яроша. Всьо. Розказуй, що знаєш... Я кажу "Слава Україні!" — вони відповідають "Героям слава!" до мене. Я кажу: ого, молодці!".


Читайте також: Без жартів: Муженко зробив тривожну заяву по Донбасу


"А перший наш полонений взагалі казав: пацани, ви такі прикольні — я буду з вами разом воювати... Руський. З Ростова сам. Ми його в Широкіно взяли. У нього свастика велика на спині була... Пам’ятаю, ми його пивом пригостили. А коли брали, він травмувався, два зуба собі вибив...", - зазначив боєць АТО.


"Впав там чи що... Ми його в лікарню повезли. Там йому наші стоматологи побурували зуби. Він просто не чекав такого. Я йому ваткою губи змазував, кажу: братику, все в тебе буде добре. Ми тебе зваримо і з’їмо. Розказуй, де ти був і що ти бачив... Все розказав. Я кажу вже "зупинися" — нє, я ще розкажу, я ще щось знаю. І в кінці казав: я хочу з вами бути, хлопці. Ви такі пацани, каже, прикольні", - резюмував соратник Яроша.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Росіяни і "сепари" зараз стали на порядок агресивніше - соратник Яроша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?