Чиновницю Путіну, що поміркувала про Україну, висміяли міткою фотожабою
Категорія
Культура
Дата публікації

Чиновницю Путіну, що поміркувала про Україну, висміяли міткою фотожабою

Чиновницю Путіну, що поміркувала про Україну, висміяли міткою фотожабою
Джерело:  online.ua

У мережі продовжують висміювати  офіційну представницю МЗС Росії Марію Захарову, яка раніше звинуватила Україну в "мовному геноциді".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Читайте також: Заносить панночку: в мережі висміяли путінську чиновницю за слова про Донбас


Нагадаємо, що раніше  Захарова розкритикувала внесений до Верховної Ради проект закону про обов'язкове використання української мови в усіх сферах життя  і назвала його "насильницькою українізацією країни".


У відповідь на це користувач мережі Мuд Роіссі оприлюднив в Twitter влучну фотожабу, на якій відображена Захарова, що говорить "Україна проводить українізацію України", в оточенні лікарів, які обіцяють вилікувати її алкоголізм.



У мережі посміялися над жартом. Так, користувач Максим Володимирович написав: "Тільки примусова лоботомія і в разі регресу, евтаназія, можуть врятувати громадянку Захарову!".




Orzunlar: "Закликаю світову спільноту змусити Україну провести українізацію Росії".


Віктор Бардаков: "Так там половину Держдуми треба лікувати, починаючи з Путіна В.В".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Марія Захарова запропонувала проаналізувати, "хто такий український народ, і в чому його справжні споконвічні інтереси" із залученням міжнародних експертів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?