Скандал з грошима на ветеранів в Україні: соцмережі обурені новою звісткою
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал з грошима на ветеранів в Україні: соцмережі обурені новою звісткою

Скандал з грошима на ветеранів в Україні: соцмережі обурені новою звісткою
Джерело:  online.ua

У соцмережах продовжують активно обговорювати скандал з грошима, які  видала Державна служба у справаї ветеранів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook користувача Oleksiy Gridin.


"За нашими даними Мінсоцполітики хоче все-таки видати бюджетні 20 млн на кишенькові витрати "ветеранським" ГО, а вже тільки з наступного року перейти на проектне фінансування ... Хоча це можна зробити зараз через прийняття вже підготовленої постанови і проблем ніяких для цього немає . тобто 20 млн грн з центрального бюджету, плюс пару сотень мільйонів з місцевих бюджетів всієї країни будуть "розпиляні", витрачені на 9 травня, "безсмертні полки", боротьбу з волонтерами, підтримку "цібенок" і т.д. Вся "підтримка" і обіцянки від представників "влади" розібратися, стають черговим пшиком. Мені буде весело дивитися на "успіхи" уряду в майбутньому звіті за 100 днів. Упевнений, що такий стан речей не повинен влаштовувати реальних ветеранів АТО, а також народних депутатів і всіх адекватних людей в цій країні, і вони повинні сказати своє слово ... ", - написав Gridin.




Читайте також: Війна на Донбасі: з'явилися фото наслідків жорстокого обстрілу Красногорівки
Іван Оберемко: "1489 серія серіалу" Ну, ми Останній раз зара з***димо, але повірте, із наступного року обіцяємо, что розберемось и п***ити майже не будемо! ".





Як повідомляв ONLINE.UA,  28 лютого Державна служба у справах ветеранів роздала в Будинку офіцерів 80 млн грн. Гроші розділили між 40 організаціями.  Так, 450 тис грн передали Товариству ветеранів-підводників, 250 тис грн - Суспільству футболістів-ветеранів, 800 тис грн - Організації "Крила 8-ї сотні", 900 тис грн - Організації "Закінчимо війну", 100 тис грн - ветеранам прокуратури і т.д.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?