Розстріл на Рівненщині: з'явилися дані про стан потерпілого і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Розстріл на Рівненщині: з'явилися дані про стан потерпілого і фото

Розстріл на Рівненщині: з'явилися дані про стан потерпілого і фото
Джерело:  online.ua

Екс-глава міліції Рівненщини  В'ячеслав Чайка, який постраждав в результаті нічної стрілянини в Дубно, у важкому стані перебуває в лікарні.


Про це заявила заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіціі області Любов Белаш, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


Відзначається, що на місці інциденту знайшли гільзи від пістолета, і поліцейські продовжують роботу по встановленню всіх обставин злочину. У Нацполіціі також оприлюднили фото з місця події.


Читайте також: На Рівненщині прогримів вибух в кафе, багато постраждалих: з'явилися фото


"Основною робочою версією правоохоронців є особисті неприязні стосунки в сім'ї", - підкреслила Белаш і зазначила, що за фактом стрілянини відкрили кримінальну справу за статтею про умисне вбивство.



Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 2 квітня  в Дубно Рівненської області невідомі застрелили адвоката Віту Шаблій і важко поранили її чоловіка В'ячеслава Чайку.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?