Росія провела нові вчення в окупованому Криму: з'явилися деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Росія провела нові вчення в окупованому Криму: з'явилися деталі

Росія провела нові вчення в окупованому Криму: з'явилися деталі
Джерело:  РІА Новини

Артилеристи і морська піхота Збройних сил Росії провели в анексованому Криму навчання із застосуванням важкого озброєння.


Про це заявив керівник відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту, капітан першого рангу В'ячеслав Трухачов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Читайте також: Росія показала нове відео навчань в окупованому Криму


"У Криму на морському десантному полігоні Опук в рамках підсумкової перевірки боєготовності сил з проведенням контрольних занять за зимовий період навчання пройшло вчення артилерійських підрозділів армійського корпусу і морської піхоти Чорноморського флоту з виконанням стрільб", - заявив Трухачов.


За його словами, в навчаннях взяло участь близько 600 військових, які задіяли понад 100 одиниць військової техніки, серед яких: гаубиці 122 мм калібру Д-30 і "Гвоздика", артилерійські знаряддя "Нона" 120 мм калібру, реактивні системи залпового вогню "Град ".


В ході навчань перед військовими поставили завдання придушити вогневі точки умовного противника, зображеного на узбережжі. Для контролю результатів атак і коригування вогню в ході стрільб використовували безпілотники.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на полігоні "Опук" біля Керчі вже проходили масштабні навчання російських військ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?