Трамп скасував зустріч з російським банкіром через критику американських ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп скасував зустріч з російським банкіром через критику американських ЗМІ

Трамп скасував зустріч з російським банкіром через критику американських ЗМІ
Джерело:  РБК Україна

Президент США Дональд Трамп скасував зустріч з впливовим російським банкіром у лютому через критику і звинувачення в ЗМІ з приводу компромату на американського голову і зв'язках з Росією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на El Pais.
Читайте також: Росія успішно випробувала новий метод гібридної війни: названа головна загроза для США
Мова йде про заступника голови Банку Росії, статс-секретаря Олександра Торшина. Також в російську делагацию, яка чекала зустрічі з Трампом у лютому під час Національного молитовного сніданку у Вашингтоні, входили 16 осіб, в тому числі і представники Держдуми, а також Центробанку.
"Олександр Торшин раніше зустрічався з одним із синів Трампа і підтримує тісні зв'язки з Національної стрілецької асоціації США", - повідомили журналісти видання.
За їхньою інформацією, за кілька годин до зустрічі її анулювали через критику з боку американських ЗМІ з приводу впливу Росії на команду Трампа.
Як повідомляв ONLINE.UA, за інформацією ФБР, члени команди американського лідера Дональда Трампа могли співпрацювати з оперативниками з РФ в процесі оприлюднення даних, що перешкодили президентської кампанії кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
Трохи пізніше стало відомо, що колишній радник Дональда Трампа Майкл Флінн оприлюднив декларацію, в якій вказав отримання гонорарів від російських компаній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?