Поліція пригадала фанатці ДНР образи на адресу бійців АТО: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція пригадала фанатці ДНР образи на адресу бійців АТО: з'явилося відео

Поліція пригадала фанатці ДНР образи на адресу бійців АТО: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Донецькій області співробітники Нацполиции затримали жінку з окупованого Дебальцевого, яка ще в 2015 році стала героєм одного з антиукраїнських сюжетів на пропагандистському російському телеканалі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслава
Аброськіна.
Читайте також: Голові окупаційної "влади" Криму нагадали, як він не хотів в Росію: з'явилося відео
"Сьогодні в Мар'їнці при перевірці документів співробітники поліції звернули увагу на дуже нервову жінку. Переглянувши її документи було встановлено, що саме ця жінка, 1952 року народження, колишній вчитель української і російської мов в Дебальцевого, на російському телебаченні виступала з різкими звинуваченнями проти Збройних сил України" - написав він.
"Враховуючи таку її поведінки вкрай дивує, що отримуючи пенсію від бойовиків "ДНР", вона приїжджала до свого батька в Павлоград для оформлення пенсії за рахунок українських платників податків. Вже під час розмови з поліцейськими жінка заперечувала образливі висловлювання по відношенню українських військових, пояснюючи їх "підступністю російських ЗМІ". Ось так і буває, ще вчора проклинали нас, а сьогодні звертаються за допомогою. Нехай його слова залишаться на її совісті", - додав поліцейський і додав відео, в якому спочатку йдуть кадри з сюжету російських пропагандистів, а потім відображено, як жінка відмовляється від своїх слів дворічної давності.


Як повідомляв ONLINE.UA, генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що амністія для бойовиків так званої ДНР і ЛНР може бути проведена тільки в індивідуальному порядку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?