Мітинг опозиції в Москві: названо точне число затриманих
Категорія
Світ
Дата публікації

Мітинг опозиції в Москві: названо точне число затриманих

Мітинг опозиції в Москві: названо точне число затриманих
Джерело:  online.ua

Російська влада назвала точну кількість затриманих під час акцій опозиції в центрі Москви 2 квітня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ РФ.
Читайте також: Протести в Росії: мережу вразила їжа для затриманих, з’явилося відео
"В ході неузгодженого публічного заходу за порушення громадського порядку в районі Тріумфальної площі затримано 31 людина. Всі порушники були доставлені в територіальні підрозділи поліції для складання протоколів про адміністративні правопорушення", - йдеться в заяві.
Раніше в різних російських ЗМІ повідомлялося, що в ході акцій було затримано близько 40 осіб.
Також в МВС РФ повідомили, що узгоджені з владою акції пройшли в кількох російських містах, однак вони були нечисленними". Так, повідомляється, про мітинги в Самарі, Астрахані, Рязані, Барнаулі, Якутську і Іваново. Там, за інформацією МВС РФ, затримань не проводилося. Зате був затриманий один чоловік в Санкт-Петербурзі.
Як повідомляв ONLINE.UA, 2 квітня в Москві для запобігання проведення нових масових мітингів перекрили головні площі міста, затримано вже щонайменше чотири людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?