Ще одній артистці з Росії заборонений в'їзд в Україну: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще одній артистці з Росії заборонений в'їзд в Україну: з'явилося відео

Ще одній артистці з Росії заборонений в'їзд в Україну: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російської артистці-гумористці Олені Воробей заборонили в'їзд в Україну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Instagram артистки.


Читайте також: Скандальний дизайнер грубо відповів на заборону в'їзду в Україну, в мережі обурені


Відзначимо, що Воробей намагалася в'їхати в Україну для участі у виставі і обурилася відмовою на перетин кордону, яка була їй пред'явлена в аеропорту Києва.


"Закон про те, хто може сюди в'їжджати, а хто - ні, дуже нагадує мені ганебну Берлінську стіну і палестино-ізраїльські відносини. Загалом, нічого хорошого", - заявила вона у відеозверненні і вибачилася перед глядачами за зрив прем'єри комедії з її участю .



У мережі прокоментували заборону на в'їзд в Україну росіянці. Так, користувач росіяни хочуть війни написав: "Чи заслужила".



Ігор Кулешов: "Кстати да - афіші з Воробей висіли в Києві. Ось і ще одна дізналася, що Крим не зовсім ваш. І потрібно вибирати де можна більше заробити на гастролях: в кількох містах в Криму або по всій Україні".




Маркс Енгельс: "Потрібен піар цьому горобцю. Я про неї років 12 як забув. Невже ще хтось буде бабки платити за таку петросянівщину?".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  СБУ заборонила в'їзд в Україну російській співачці Юлії Самойловій через виступи в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?