"Океан Ельзи" викликав захват виступом у Празі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Океан Ельзи" викликав захват виступом у Празі: опубліковано відео

"Океан Ельзи" викликав захват виступом у Празі: опубліковано відео

Відомий російський журналіст, музичний критик, продюсер, теле- і радіоведучий Михайло Козирєв приязно висловився про Святослава Вакарчука після виступу "Океану Ельзы" в Чехії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Козирєва.
У неділю, 2 квітня, популярна українська рок-група "Океан Ельзи" виступила в Празі на підтримку свого дев'ятого альбому під назвою "Без меж".
Михайло, побувавши на концерті "океанів", залишив на своїй сторінці в соцмережі теплі слова на адресу музиканта.

Читайте також: Вакарчук в Нью- Йорку присвятив пісню воїнам АТО: опубліковано відео
"Колись в Празі я вперше побачив U2. Я знаю, що Слава розділяє мою любов до цього шаленого ірландського квартету. Тому пишу це для свого друга Вакарчука. Ви там. Саме там, де головна група Ірландії. Ви головна група своєї країни, яка веде її вперед, яка об'єднує її за межами і, втручаючись в невідомі території, заявляє: ми тут. Ми українці. Послухайте нас. Впишіть нас в свій плейлист. Ми робимо круту музику. Ми вас не підведемо. Слава, я салютую тобі, спасибі за це день, проведений разом, і за дивне щастя бути твоїм другом... (І звичайно за подяку зі сцени. Я не міг бути в більш невдалому місці, ніж виявився... кричав: "Шлава! Я ждесь! Це я! Це він про мене говорить!" Але на жаль безуспішно", - написав Козирєв.


Після чого розмістив спільне фото зі Святославом.
"Слава після тригодинного концерту. Двадцять років дружби за плечима. Хто б міг подумати, що так все обернеться", - підписав кадр журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео, зняте фронтменом української рок-групи "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком під час концерту в Парижі, який відбувся в рамках світового турне.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?