Скандал з росіянами в Іспанії: відповідь з РФ розвеселила соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал з росіянами в Іспанії: відповідь з РФ розвеселила соцмережі

Скандал з росіянами в Іспанії: відповідь з РФ розвеселила соцмережі
Джерело:  online.ua

Російський політик, член Ради Федерації РФ Олексій Пушков після відмови ресторану Sagardi в Мадриді обслужити росіян закликав бойкотувати іспанські ресторани Grupo Sagardi, чим насмішив соцмережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter політика.
"Відмова обслуговувати росіян в ресторані Sagardi в Мадриді віддає расизмом. Гідною відповіддю став би бойкот всіх ресторанів Grupo Sagardi", - підкреслив Пушков.
Читайте також: Ро сію навіть не потрібно перемагати: соцмережі посміялися над військовим скандалом в РФ




Відзначимо, що його заява насмішила користувачів мережі і викликала здивування щодо доцільності бойкоту ресторанів, в які і так не пускають.
Український політтехнолог Олексій Голобуцький написав: "Іспанці молодці!)) А росіяни нехай обов'язково бойкотують. Українці, в Іспанії відвідуйте тільки ці ресторани з гарантією відсутності цих людиноподібних!))".



Ігор Герасько: "Людина-мавпа Пушков пропонує росіянцям не ходити в ті ресторани, в які їх і так не пускають саме тому, що вони росіянці. Я правильно зрозумів?".



Тінь: "В ресторан надійшов запит обслужити вечір 100 росіян. Я б теж відмовився".
Як повідомляв ONLINE.UA, на зйомках передачі на росТБ письменник Михайло Веллер агресивно відреагував на заяви захисників "русского міра" в країнах Балтії, кинувши склянку з водою в ведучого програми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?