НАЗК збирається судитися через сервіс е-декларацій
Категорія
Політика
Дата публікації

НАЗК збирається судитися через сервіс е-декларацій

НАЗК збирається судитися через сервіс е-декларацій

Національне агентство з питань запобігання корупції 3-4 квітня подасть в суд на ДП "Українські спеціальні системи" в зв'язку з низькою якістю виконання обов'язків адміністратора системи електронних декларацій.
Про це керівник НАЗК Наталія Корчак заявила в ході розмови з журналістами перед засіданням Кабінету міністрів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду", яка цитує "Інтерфакс-Україна".
Читайте також: Порошенко подав декларацію за 2016 рік: з'явилися подробиці
"Ми будемо подавати в суд на системного адміністратора в частині застосування до них штрафних санкцій, пов'язаних зі збоями в функціонуванні системи електронного декларування, а в суді ми у всьому розберемося", - підкреслила Корчак.
На її думку, в ході судового розгляду вдасться дізнатися, чи були вжиті підприємством всі заходи для забезпечення роботи системи подачі декларацій.
Як повідомляв ONLINE.UA, 29 березня глава уряду Володимир Гройсман закликав главу Наталію Корчак і інших членів НАЗК подати у відставку в зв'язку з неполадками в роботі системи подачі декларацій. У відповідь на це Наталія Корчак заявила, що не має наміру йти у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?