Гонтарева написала заяву про відставку
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гонтарева написала заяву про відставку

Гонтарева написала заяву про відставку
Джерело:  УНН

Керівник Національного банку України Валерія Гонтарева написала заяву про відставку із посади.
Про це в ході розмови з журналістами у Верховній Раді заявила народний депутат України Ірина Луценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

Читайте також: М ільярдні розтрати: в НАБУ пояснили обшуки у Гонтаревої, з'явилося відео
"Я вважаю, що той фронт роботи, який вона на себе поклала, вона виконала, тому написала заяву. Є такий момент", - підкреслила Луценко і зазначила, що Гонтарева вже неодноразово писала заяви про відставку.
"Я думаю, що цей запас міцності і той запас роботи, яку вона на себе взяла, підійшов до краю... Я вважаю, що свою роботу, місію вона виконала", - підкреслила депутат.
У той же час Луценко пояснила, що кандидатура нового глави НБУ ще не обговорювалася, оскільки "коаліцію Гонтарева влаштовує", тому що виконує свою роботу, незважаючи на моральний і політичний тиск, розслідування ГПУ і НАБУ щодо неї і загрози.
Нагадаємо, раніше глава НБУ Гонтарева зізнавалася, що їй неодноразово погрожував великий олігарх
Як повідомляв ONLINE.UA, Валерія Гонтарева говорила, що свою місію на посаді вона виконала і збирається піти у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?