Вийшов захоплюючий трейлер нової "Мумії": опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов захоплюючий трейлер нової "Мумії": опубліковано відео

Вийшов захоплюючий трейлер нової "Мумії": опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Кіностудія Universal Pictures опублікувала другий трейлер до фільму "Мумія" (The Mummy) з Томом Крузом у головній ролі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований в YouTube.
За сюжетом фільму, головний герой, член ВМС США, разом з групою експедиції розкриває бункер терористичної організації і виявляє саркофаг із загадковою мумією древньої цариці. При перевезенні якого літак раптово атакує величезна зграя птахів, через що повітряне судно падає. Але загиблий головний герой з незрозумілої причини воскресає в морзі. Виявляється, при падінні вижив не він один, причому та сама мумія не має наміру давати себе в образу.
Читайте також: Вийшов новий трейлер з посивілим Бредом Піттом: з'явилося відео
Мумію єгипетської цариці Ахманет грає зірка "Kingsman: Секретна служба" акторка Софія Бутелла. Також в картині можна буде побачити Рассела Кроу і Аннабелль Уолліс.


Прем'єра фільму "Мумія" в Україні призначена на 8 червня 2017 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі була опублікована незвичайна версія першого трейлера нової "Мумії", в якій відсутня музика та інші звукові ефекти, якими насичуються сцени.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?