Путін прокоментував вибух у метро Санкт-Петербурга
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін прокоментував вибух у метро Санкт-Петербурга

Путін прокоментував вибух у метро Санкт-Петербурга

Президент Росії Володимир Путін повідомив, що про причини вибуху в метрополітені Санкт-Петербурга говорити рано; розглядаються всі варіанти.
Онлайн-хроніку подій в зв'язку з вибухом в метро Санкт-Петербурга читайте на ONLINE.UA
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Як повідомляє видання, Путін заявив, що розглядаються всі варіанти - побутові і кримінальні, в тому числі терористичного характеру.
"На жаль, ми змушені почати нашу зустріч з цієї трагічної події, ще не з'ясовані причини, тому про це ще рано говорити, розслідування покаже. Але, природно, ми завжди розглядаємо всі варіанти - і побутові, і кримінальні, перш за все прояви терористичного характеру", - сказав Путін на зустрічі з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Читайте також: В ибух в метро Санкт-Петербурга: з'явилися нові подробиці і відео
"Подивимося, розслідування найближчим часом дасть всі відповіді на те, що сталося, на цю трагедію", - додав президент РФ.
Як повідомляв ONLINE.UA, 3 квітня на одній зі станцій метро в російському Санкт-Петербурзі прогримів вибух. За останніми даними, в результаті загинули близько 10 людей, постраждали близько 50 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?