Україна підписала історичний договір з Канадою: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Україна підписала історичний договір з Канадою: опубліковано фото

Україна підписала історичний договір з Канадою: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Україна і Канада уклали договір про співпрацю у сфері оборони: відповідний документ підписали міністри оборони країн Степан Полторак і Харджит Саджан.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter посла України в Канаді Андрія Шевченка.
Читайте також: Канада зробила важливу заяву за військової допомоги для України: у Путіна обурилися
"Так пишеться історія. Україна і Канада підписали Домовленість про співробітництво у сфері оборони", - написав Шевченко.


За словами посла, в договорі прописані п'ять основних напрямків співпраці: оборонні розробки і виробництво, матеріальне забезпечення, логістика, оборонна політика та військова освіта.


Також прокоментував підписання договору і сам Степан Полторак.
"Цей документ важливий для військового співробітництва та сприятиме налагодженню практичних контактів з представниками військової промисловості Канади. Це дозволить поліпшити забезпечення ЗС України сучасною військовою технікою і озброєнням. Висловлюю подяку Міністру національної оборони Канади за підтримку зусиль України по відновленню миру і територіальної цілісності!", - написав міністр на своїй сторінці в Facebook.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Україна і Канада уклали важливу угоду про вільну торгівлю, яку ратифікувала Верховна Рада.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?