Названо число зареєстрованих переселенців з Криму і Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Названо число зареєстрованих переселенців з Криму і Донбасу

Названо число зареєстрованих переселенців з Криму і Донбасу
Джерело:  msp.gov.ua

У Міністерстві соціальної політики України повідомили, що станом на 3 квітня зареєстровано 1590056 переселенців або 1278204 сімей з окупованого Криму і Донбасу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу міністерства.


"Станом на 3 квітня 2017 року, за даними структурних підрозділів соціального захисту населення обласних та Київської міської державних адміністрацій, враховано 1590056 переселенців або 1278204 сімей з Донбасу і Криму. Станом на 30 березня 2017 року одержувачам допомоги профінансовано 764 669 тис. гривень", - сказано в повідомленні на сайті.


Читайте також: В ООН вразили цифрами бідності в Україні

Раніше повідомлялося, що віце-прем'єр-міністр, глава Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявив, що блокада Донбасу на непідконтрольній території збільшила кількість вимушених переселенців.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Організації Об'єднаних Націй висловили свою стурбованість невиплатами соціальної допомоги та пенсій переселенцям та жителям тимчасово окупованих територій Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?