Убивство Вороненкова: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Убивство Вороненкова: з'явилися нові подробиці

Убивство Вороненкова: з'явилися нові подробиці
Джерело:  censor.net.ua

Колишній депутат Держдуми РФ Денис Вороненков перед загибеллю

мав зустрітися зі своїм московським водієм, росіянином Владиславом Тихонькіним.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Цензор.нет

.


Раніше повідомлялося, що

заплановану розмову з російським політиком Іллею Пономарьовим Вороненков переніс на інший час, щоб зустрітися з іншою людиною

. Слідчі вважають, що таким чином кілер міг вирахувати Вороненкова.


Як розповіли джерела видання в правоохоронних органах, про зустріч з Тихонькіним знав тільки сам Вороненков. Загиблий збирався обговорити з водієм деталі перегону машини з Москви до Києва, який Тихонькін здійснив з 22 на 23 березня.


Читайте також

:

У Пу

тіна знайшли своє "пояснення" вбивства Вороненкова


За оперативними даними українських спецслужб, на кордоні Тихонькіна затримували співробітники ФСБ РФ і здійснювали тиск на нього, щоб дізнатися інформацію про Вороненкова. Відзначається, що не виключено, що могло бути здійснено вербування Тихонькіна, або його пересування і переговори були поставлені під контроль засобами технічної розвідки.


Крім того, наголошується, що Вороненков сам купив своєму водієві квитки в Москву на 23 березня, але перед його відльотом вирішив зустрітися особисто. Одразу після вбивства екс-депутата Держдуми РФ Тихонькін ніяк себе не виявив і не дав жодних свідчень правоохоронним органам України.


Водій вилетів до Москви відповідно до своїх квитків близько 14.00. Про те, що Вороненков йшов на зустріч з Тихонькіним, слідство дізналося вже після того, як водій покинув Україну.


Журналіст Юрій Бутусов звернув увагу, що Вороненков відкрито давав інтерв'ю і не був затворником, проте був убитий після приїзду людини з Москви. На його думку, такий збіг дуже дивний.


Як повідомляв ONLINE.UA,

вбивця застреленого в Києві колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Павло Паршов незадовго до скоєння злочину був в окупованому бойовиками ДНР Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?