Янукович знайшов у собі "честь": подав до суду на українських журналістів
Категорія
Політика
Дата публікації

Янукович знайшов у собі "честь": подав до суду на українських журналістів

Янукович знайшов у собі "честь": подав до суду на українських журналістів
Джерело:  LB.ua

Утікач-екс-президент України Віктор Янукович подав до суду на українське видання "Лівий берег" з вимогою опублікувати спростування слів голови правління "Ощадбанку" Андрія Пишного.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.ua.
Як повідомляє видання, Янукович подав позов до суду з вимогою до видання LB.ua опублікувати спростування слів Пишного, який повідомив, що на рахунках "Ощадбанку" лежать більш 1,150 млрд гривень Януковича і екс-прем'єра Миколи Азарова.
Про позов стало відомо з ухвали Печерського райсуду Києва від 20 березня.
"У рамках позову про захист честі, гідності та ділової репутації Янукович вимагає визнати недостовірними слова Пишного та зобов'язати видання спростувати їх", - пише LB.ua.
Читайте також: Позов щодо "боргу Януковича": Україна отримала неприємну звістку
Однак, як повідомляє видання, суд поки ходу позову не дав, зазначивши, що не сплачено один із судових зборів. Позивачу надано час для усунення порушень - п'ять днів з дня отримання копії ухвали суду.
Як повідомляв ONLINE.UA, губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль заявив, що президент Росії Володимир Путін ще до подій Майдану погрожував нині втікачеві екс-президенту України Віктору Януковичу анексією Криму і окупацією областей Східної України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?