Невідомі в Росії розстріляли патрульних, з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Невідомі в Росії розстріляли патрульних, з'явилося відео

Невідомі в Росії розстріляли патрульних, з'явилося відео

У російській Астрахані невідомі розстріляли двох співробітників дорожньо-патрульної служби, через що ті померли на місці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу обласного управління Слідчого комітету РФ.
Подія трапилася близько 00:27 4 квітня за місцевим часом (23:27 3 квітня за Києвом), нападники з вогнепальною зброєю атакували наряд ДПС окремого батальйону дорожньо-постової служби біля магазину "Магістраль".
Невідомі зробили кілька пострілів, вкрали у інспекторів табельну зброю і втекли.
Читайте також: Напад на нацгвардію Путіна в Чечні: спливли шокуючі деталі
За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про посягання на життя співробітників правоохоронних органів. Оголошено в розшук Нурбола Саспанова 1990 року народження, а також ще сім чоловік, імовірно причетних до злочину.
Губернатор Астраханської області Олександр Жилкін підкреслив, що за напад відповідальна група радикальних ісламістів-ваххабітів: "Сьогодні вночі група радикальних ісламістів-ваххабітів, фактично спровокувавши дорожньо-транспортну пригоду, скоїла зухвалий напад на співробітників ГІБДД", - цитує його слова "РИА Новости.
У мережі з'явилося відео, яке ймовірно було знято на місці інциденту. На записі зафіксовано, як невідомий чоловік разом з працівниками ДПС сидить в автомобілі, після чого виходить, і відбувається розстріл правоохоронців.
Обережно, відео не рекомендується до перегляду дітям і вразливим людям!


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії двоє 15-річних підлітків - хлопець і дівчина - обстріляли поліцію з вогнепальної зброї, а після цього наклали на себе руки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?