Гаррісон Форд уникнув покарання за небезпечний інцидент з літаком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гаррісон Форд уникнув покарання за небезпечний інцидент з літаком

Гаррісон Форд уникнув покарання за небезпечний інцидент з літаком
Джерело:  Reuters

Знаменитого  голлівудського актора Гаррісона Форда, який ледь не врізався у пасажирський лайнер, на борту якого перебувало 110 пасажирів, не каратимуть.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Нагадаємо, інцидент стався 13 лютого. Зірка "Зоряних воєн" пілотував двомісний легкомоторний літак Husky. При заході на посадку актор переплутав номер відведеної йому смуги і ледь не врізався у Боїнг-737.
Адвокат Форда Стівен Хофер повідомив, що справу актора закрито.
Читайте також: Продюсерам "Зоряних воєн" пред'явили позов за інцидент з Гаррісоном Фордом
"FAA провело повне розслідування, включаючи інтерв'ю з паном Фордом, і постановило, що ніякі адміністративні або примусові заходи не мають підстав", - повідомив адвокат.
Також повідомляється, що Форд зможе продовжувати користуватися своєю ліцензією пілота без обмежень.
Як повідомляв ONLINE.UA, це не перший інцидент, пов'язаний з управлінням літака Фордом.  У 2015 році після відмови двигуна він здійснив жорстку посадку на поле для гольфу в Санта-Моніці. Актор зламав руку і сильно вдарився головою. У 1999 році він здійснив аварійну посадку на вертольоті під час навчального польоту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?