Рада викликала "на килим" глав НКРЕКП і НАЗК
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада викликала "на килим" глав НКРЕКП і НАЗК

Рада викликала "на килим" глав НКРЕКП і НАЗК
Джерело:  Укрінформ

У вівторок, 4 квітня, депутати Верховної Ради прийняли рішення про необхідність присутності на пленарному засіданні глав НКРЕКП Дмитра Вовка, глави Антимонопольного комітету Юрія Терентьєва і голови НАЗК Наталії Корчак.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
За таке рішення проголосували 203, 212, 216 народних обранця відповідно, голосуючи за кожного чиновника окремо. На звіті глав НКРЕКП, Антимонопольного комітету і НАЗК наполягає фракція «Народний фронт».
Читайте також: Порошенко зробив різку заяву щодо плати за газ
Спікер парламенту Андрій Парубій після голосування заявив, що в робочому порядку проведе переговори з тими, кого викликали, і буде визначено день їх присутності у Верховній Раді. За його словами, чиновники відвідають пленарне засідання «можливо, завтра».
Нагадаємо, НКРЕКП прийняла рішення призупинити впровадження абонплати за газ для населення і промислових користувачів з 1 квітня.
Як повідомляв ONLINE.UA, 4 квітня представники "Радикальної партії" Олега Ляшка заблокували трибуну Верховної Ради з вимогою розпустити Нацкомісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?