Ось таке "перемир'я": Порошенко зробив заяву щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Ось таке "перемир'я": Порошенко зробив заяву щодо Донбасу

Ось таке "перемир'я": Порошенко зробив заяву щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що бойовики на Донбасі жодного дня не дотрималися режиму припинення вогню, який був запроваджений з 1 квітня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Перед 1 квітня були надані чіткі накази міністру оборони, начальнику Генштабу щодо неухильного дотримання українською стороною "режиму припинення вогню". Хочу окремо підкреслити, що Україна дуже відповідально ставиться до дотримання цього режиму. І підкреслюю, що сьогодні мені доповіли начальник Генштабу, міністр оборони, що, на жаль, жодного дня, коли б цей режим дотримувався б російською стороною, не було", - заявив глава держави на брифінгу в Латвії.

Читайте також: Об стріли сил АТО: розвідка оприлюднила свіжу інформацію зі стану ворога
"1, 2 квітня ми бачили деяке скорочення застосування важкої артилерії і мінометів. На жаль, вчора ми побачили різку ескалацію. Кількість обстрілів по відношенню до 1,2 квітня зросла в 3 рази. Під час мінометного обстрілу із застосуванням 82-мм міномета загинув український військовий. Активно застосовується стрілецька зброя", - зазначив Порошенко.
Нагадаємо, 29 березня Тристороння контактна група на засіданні в Мінську погодила рішення про припинення з 1 квітня вогню в зоні АТО на Донбасі в зв'язку з великодніми святами.
Як повідомляв ONLINE.UA, кількість провокаційних обстрілів проросійських бойовиків на Донбасі збільшилася, загинуло двоє бійців ЗСУ, ще п'ятеро постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?