Резонансна справа мера Вишгорода дійшла до суду
Категорія
Події
Дата публікації

Резонансна справа мера Вишгорода дійшла до суду

Резонансна справа мера Вишгорода дійшла до суду
Джерело:  online.ua

Прокуратура Київської області передала до суду справу вишгородського мера-хабарника Олексія Момота.
Про це заявив Генпрокурор України Юрій Луценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
Читайте також: Г учне затримання в Україні: з'явилося відео
Керівник ГПУ підкреслив, що в прокуратурі закінчили досудове розслідування за фактом одержання неправомірної вигоди Момотом і його спільниками.
В ході розслідування встановили, що: "Момот А.В. спільно з Грищенком Д.А. і Маджановим А.Г., за попередньою змовою між собою, вимагали неправомірну вигоду в сумі 300 тис євро і отримали 200 тис євро від представника будівельної компанії Семенчука Д.І. за неперешкоджання продовження оренди земельної ділянки та будівництва багатоквартирних житлових будинків".


Нагадаємо, Олексій Момот був затриманий 14 квітня 2016 року. 19 квітня мер-хабарник вийшов з-під варти після внесення застави в розмірі 5 млн грн.
Як повідомляв ONLINE.UA, 9 червня стало відомо, що Апеляційний суд скасував арешт і заставу в 5 млн грн для мера Олексія Момота.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?