Депутат виходить із президентської фракції через погрози
Категорія
Політика
Дата публікації

Депутат виходить із президентської фракції через погрози

Депутат виходить із президентської фракції через погрози

Народний депутат Владислав Голуб заявив про вихід зі складу фракції "Блок Петра Порошенка".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
"Я прийняв рішення вийти з фракції "Блок Петра Порошенка". Таке моє рішення зумовлене низкою причин. Воно є зваженим і продиктовано станом існуючих речей в країні і бажанням працювати на конкретний результат", - написав Голуб.
Однією з причин такого рішення стала подія, що сталася 4 квітня в його депутатській приймальні в Черкасах. За його словами, його помічник отримав пакет, в якому, зокрема, містилися погрози щодо діяльності Голуба як народного депутата, а також загрози його життю і здоров'ю. Він зазначив, що такі дії міг замовити депутат Черкаської обласної ради, російський бізнесмен Віктор Полозов.
"Центральна влада не розуміє ситуацію на місцях, а місцеві князьки, як це відбувається в межах мого виборчого округу, переплутали децентралізацію з федералізацією. В таких умовах я хочу залишатися чесним перед виборцями і громадянами України і не бажаю брати участь в процесі імітації реформ", - заявив Голуб.
Читайте також: Дружина генпрокурора стала ближче до президента: у Ірини Луценко нова посада
При цьому нардеп додав, що не має наміру писати заяву про вихід з коаліції, адже в цьому немає необхідності, оскільки його вихід зі складу фракції автоматично означає, що він покинув і коаліцію, оскільки, як зазначив Голуб, коаліцію формують фракції. Крім того, він вважає, що на сьогоднішній день, з юридичної точки зору, коаліції у Верховній Раді немає.
За словами Голуба, він має намір залишатися позафракційним народним депутатом і не планує вступати в жодну з депутатських фракцій або груп в парламенті.


Згідно з регламентом, народний депутат офіційно покине фракцію після того, як глава фракції оголосить про це на пленарному засіданні.
Як повідомляв ONLINE.UA, новим головою фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді України став Артур Герасимов, який раніше був представником президента в парламенті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?