Путін поскаржився Меркель і Олланду на блокаду Донбасу
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін поскаржився Меркель і Олланду на блокаду Донбасу

Путін поскаржився Меркель і Олланду на блокаду Донбасу
Джерело:  РІА Новини

Президент РФ Володимир Путін під час зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом заговорив про необхідність зняття блокади Донбасу, як це передбачено мінських угодами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.
"Окремо порушувалася складна гуманітарна ситуація на південному сході України. Путін знову акцентував на необхідності якнайшвидшого зняття Києвом блокади регіону і вживання невідкладних заходів щодо вирішення соціально-економічних проблем населення Донбасу, як це передбачено мінським "Комплексом заходів", - сказано в повідомленні.
Читайте також: Економіка Донбасу була приречена ще до війни - український публіцист про блокаду
Також уточнюється, що в ході розмови були розглянуті деякі питання, пов'язані з діяльністю на Україні СММ ОБСЄ.
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України Петро Порошенко заявив, що умовою зняття транспортної блокади окупованих районів Луганської та Донецької областей є розблокування бойовиками так званих ЛНР-ДНР українських підприємств.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?