Вибух в Петербурзі: слідчі назвали ім'я терориста
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибух в Петербурзі: слідчі назвали ім'я терориста

Вибух в Петербурзі: слідчі назвали ім'я терориста
Джерело:  Слідком РФ

Слідчий комітет Росії назвав ім'я чоловіка, який влаштував теракт в метрополітені Санкт-Петербурга, в результаті чого 14 людей загинуло і близько 50 постраждали.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на слідчий комітет РФ.
За даними СК, теракт в вагоні метро здійснив Акбаржон Джалілов, 1995 року народження.
"Слідством встановлено особу чоловіка, який скоїв вибух у вагоні поїзда метро в Санкт-Петербурзі. Ним виявився Акбаржон Джалілов 01.04.1995 року народження. Крім того, експертами-криміналістами виявлені генетичні сліди Джалілова на сумці, залишеній на станції метро «Площа Повстання», в якій був вибуховий пристрій", - сказано в повідомленні на сайті.

Читайте також: Приватна розвідка США про теракт в Санкт-Петербурзі: за будь-якої версії у Росії будуть проблеми
Також повідомляється, що висновки генетичної експертизи і записи камер відеоспостереження дають слідству підстави вважати, що саме людина, яка вчинила теракт в вагоні, залишила сумку з вибуховим пристроєм на станції метро «Площа Повстання».
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися фото уродженця Киргизії, громадянина Росії Акбаржона Джалілова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?