"Дімон, пішов геть": Медведєв прокоментував протестні акції в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

"Дімон, пішов геть": Медведєв прокоментував протестні акції в Росії

"Дімон, пішов геть": Медведєв прокоментував протестні акції в Росії

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що  розслідування проти нього, зробили на гроші приватних інвесторів, щоб «витягнути людей на вулиці».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський Інтерфакс.
Медведєв назвав творця фонду Олексія Навального «відомим персонажем», який «відкрито закликає зробити його президентом».
Також повідомляється, що змістовну частину розслідування Медведєв оголосив «нісенітницею і якимись папірцями», схожими на «компот».
Читайте також: У Путіна нарешті "пояснили" скандал з маєтками Медеведева
Прем'єр-міністр прокоментував і протестні акції 26 березня.
«Молодь підставляють під правоохоронну машину, це ганебна позиція для досягнення своїх шкурних цілей», - заявив він, додавши, що він продовжує працювати «і робити свою справу», тому що, «якби реагував на все, то мене не вистачило б на роботу».
Нагадаємо,  антикорупційні акції "Він нам не Дімон" пройшли 26 березня в 82 містах Росії. Учасники акції скандували гасла "Дімон, пішов геть!", "Злодій повинен сидіти у в'язниці!", "Звідки гроші Дімон?", "Ми не раби" і звинувачували владу в корупції.
Згідно з матеріалами розслідування "Він вам не Дімон", оприлюдненого Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального, Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб. Також у однокурсників прем'єр-міністра знайшли маєтки і яхти, якими користується Медведєв.
Як повідомляв ONLINE.UA,  під час масових опозиційних протестів в Росії прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв катався на лижах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?