У МВС розповіли, як стежитимуть за порядком на Євробаченні
Категорія
Події
Дата публікації

У МВС розповіли, як стежитимуть за порядком на Євробаченні

У МВС розповіли, як стежитимуть за порядком на Євробаченні

У Києві під час п роведення в травні міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" очікується прибуття близько 20 тисяч гостей, за охороною громадського порядку в столиці стежитимуть співробітники Нацполіції і Нацгвардії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне повідомлення МВС.

Читайте також: Порошенко "проїхався" по Росії через Самойлову і Євробачення
У МВС готуються до різних сценаріїв на вулицях і громадських місцях Києва, в тому числі не виключають і провокацій з боку приїжджих.
"Ми розуміємо, що не всі будуть намагатися просто приїхати в Україну, подивитися, а деякі матимуть й інші задуми. Тому найголовніше - передбачити всі, починаючи з кордону, починаючи з аеропорту "Бориспіль". Саме тому перший етап навчань ми проводимо безпосередньо тут по порядку прикордонного контролю, - заявив після проведення етапу навчань в київському аеропорту заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.
Він також повідомив, що під час проведення "Євробачення-2017" заплановано три режими роботи правоохоронців: посилений, піковий і надзвичайний.
Повідомляється, що бійці Нацгвардії допомагатимуть поліцейським в забезпеченні порядку поблизу місця проведення конкурсу в "Міжнародному виставковому центрі" на Броварському проспекті, а також біля так званого "Євромістечка" і Міжнародного центру культури і мистецтв, де заплановано церемонію "червоної доріжки".
Для поліпшення комунікації з гостями Києва нацгвардійці отримають в розпорядження 250 електронних перекладачів.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в МВ С у зв'язку з вибухом у метро Санкт-Петербурга повідомили про введення особливого режиму охорони правопорядку в метрополітенах України - в Києві, Дніпрі та Харкові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?