Бої в Авдіївці: Тука поділився вражаючими даними про втрати бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Бої в Авдіївці: Тука поділився вражаючими даними про втрати бойовиків ДНР

Бої в Авдіївці: Тука поділився вражаючими даними про втрати бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

Під час запеклих боїв з українськими силами АТО під Авдіївкою в кінці січня - початку лютого бойовики так званої ДНР втратили більше 400 людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгія Туки.

Читайте також: П'ять днів пекла: боєць АТО емоційно розповів про бої під Авдіївка, з'явилося відео
Ранком отримав повідомлення. Довго коливався: чи варто оприлюднювати? Потім вирішив: чого це я маю радіти сам? Проте, скан повідомлення викладати не буду, лише зміст: "Доброе утро. Вчера общался с одним из "избранных" на той стороне. Человек озвучил, что в первые два дня обострения в Авдеевке они понесли потери более 400! Контакт занимает высокий пост там. Не верить ему нет смысла. Они в шоке: "укры, бл..., воевать научились"!, - написав Тука.


Користувачі прокоментували публікацію чиновника.
Володимир Александров: Героям Слава! А судячи з тієї двіжусі шо рухалася на Авдіївку на 2-4 день від кордонів РФ про з ладу вийшло близько 1,5 т (разом з пораненими). Так шо укри добре воюють! Слава Україні!



Як повідомляв ONLINE.UA, відомий журналіст Юрій Бутусов проаналізував події в Авдіївці, заявивши, що Україна здобула кілька важливих перемог під час зимового загострення в цьому регіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?