На окупованому Донбасі збільшилася кількість полонених українців
Категорія
Події
Дата публікації

На окупованому Донбасі збільшилася кількість полонених українців

Верховна Рада України
На окупованому Донбасі збільшилася кількість полонених українців

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що наразі відомо про 121 людину, які незаконно утримуються в полоні бойовиків на окупованому Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Верховної Ради.
Таку заяву Геращенко зробила на IХ засіданні Громадської ради з питань співпраці з релігійними організаціями при Міністерстві закордонних справ України. Зокрема вона поінформувала присутніх про роботу гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи, акцентувавши увагу на складному процесі звільнення заручників, які незаконно утримуються на території окремих районів Донецької та Луганської областей.
Читайте також: Укра їнські розвідники в полоні ЛНР: командування зробило заяву
Перший заступник голови спікера парламенту зазначила, що на сьогодні відомо про 121 людину, які незаконно утримуються в полоні бойовиків на Донбасі.
Нагадаємо, на початку березня Геращенко повідомляла, що в полоні бойовиків так званих ДНР-ЛНР перебуває 118 чоловік, в той час як ще 418 осіб вважаються зниклими безвісти.
Як повідомляв ONLINE.UA, протягом доби 4 квітня бойовики продовжували ігнорувати "режим тиші" і влаштували 54 обстріли українських позицій, в результаті яких п'ятеро наших військових отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?