Як ви це робите? У НАТО вражені українською армією
Категорія
Україна
Дата публікації

Як ви це робите? У НАТО вражені українською армією

Як ви це робите? У НАТО вражені українською армією

Військові Канади, яка є одним із членів НАТО, були вражені швидкістю реформ і модернізації української армії в умовах війни на Донбасі.
Про це розповів відомий волонтер, радник глави держави і міністра оборони Юрій Бірюков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Основне питання канадських обізнаних армійців: ЯК ВАМ ЦЕ ВДАЄТЬСЯ? Ніхто і ніколи в Альянсі не реформував армію так швидко. Ніхто і ніколи в Альянсі не реформував армію під час війни", - підкреслив він.
Бірюков додав, що в розмові з полковником канадських Сил спеціальних операцій йому так і не вдалося переконати військового в тому, "що вся країна збирала для армії броники і каски, що форми на складах не було, від слова зовсім, що волонтери модернізували озброєння і розробляли софт".

Читайте також: В ійна на Донбасі: волонтери показали фото малолітнього "ополченця"
"Iurii, you kidding me! You can not be serious! (Юрію, ти жартуєш! Ти не можеш говорити серйозно!). Як нам це вдається... Чорт його знає. Як нам це вдається? Нам з вами, всім нам?" - написав він.


Свої коментарі до цього повідомлення залишили й інші відомі українські волонтери.
"Якось вдається... А також той факт, що волонтери розробляють озброєння, безпілотники, системи зв'язку, інженерні споруди для передової лінії та інше, нерідко показуючи кращу ефективність, ніж держоборонка. І в першу чергу це заслуга народу нашої країни", - підкреслив Серж Марко в своєму Facebook.


У свою чергу Роман Доник зазначив, що багато українців "не розуміють, а тому не цінують зроблене".
"І самі люди не розуміють, що вони зробили, і чиновники, і сам президент. Просто робили, що робили, що не могли не робити. Тому що нам нема з чим порівнювати. А канадцям є. І про це потрібно кричати на всіх кутах і з усіх екранів, а не скромним постом в Facebook. На цьому можна і потрібно виховувати покоління дітей... а у нас згадують про це раз на рік, під час виступу якось", - написав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські волонтери випустили "карти смерті" з портретами одіозних ватажків бойовиків, які всерйоз налякали прихильників сепаратистів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?