Ющенко розповів про 24 війни України з Росією: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Ющенко розповів про 24 війни України з Росією: опубліковано відео

Ющенко розповів про 24 війни України з Росією: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Третій президент України Віктор Ющенко впевнений, що бойові дії на Донбасі є двадцять четвертою війною України з Росією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю телеканалу ZIK.
"Я переконаний, що нам потрібно почати з того, що назвати все своїми іменами. Звичайно, це не АТО, звичайно, це війна. І не просто війна, а національно-визвольна війна. Це 24-я війна з Росією", - сказав він.
За словами Ющенка, "в контексті цього нам треба дати відповіді на припинення дипломатичних відносин, на припинення сполучення людей, товарів, послуг і капіталів".
Читайте також: В ійна на Донбасі: волонтери показали фото малолітнього "ополченця"
"І ви не будете ставити запитань, а що робити з московськими банками, а що робити з ж/д послугами або якимись іншими", - вважає він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий волонтер розповів про те, як військові НАТО були вражені успіхами в реформах і модернізації української армії в умовах війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?