Збірка вирішує: чому у MOTO Z немає конкурентів
Категорія
Технології
Дата публікації

Збірка вирішує: чому у MOTO Z немає конкурентів

Збірка вирішує: чому у MOTO Z немає конкурентів
Джерело:  online.ua

МOTO Z - флагманський смартфон компанії MOTOROLA, повністю розроблений в США. Це видно з першого погляду. Як не крути, китайські девайси відрізняються або тим, що копіюють відомі бренди, або характерним дизайном "коритце", що повторюється сотні разів з мінімальними варіаціями. Є і третій варіант - настільки радикальний політ думки, що при погляді на його плоди європейцеві стає не по собі. З таким смартфоном ніколи не знаєш, що про тебе подумають.
МOTO Z інший. Він відмінно виглядає в будь-якому ракурсі. Ймовірно, його зовнішність - найближча відповідь на питання, яким би ми хотіли бачити смартфон в західному стилі. У нього металевий корпус, але девайс не схожий на болванку за рахунок контрасту темної задньої поверхні і білого обода. Як матеріали корпусу використані більш міцний, ніж звичайний, авіаційний алюміній і нержавіюча сталь.



Телефон відмінно реалізує компактність: при діагоналі дисплея 5,5 дюймів, девайс має всього 155,3 мм довжини і 5,2 мм товщини. Його AMOLED-дисплей має високу контрастність і роздільну здатність Quad HD (QHD) - 2560x1440 пікселів. Це вдвічі більше, ніж Full HD, тому на екрані МOTO Z вкрай висока щільність пікселів. Завдяки їй зображення ідеально «гладке». У поєднанні з топовими процесором Qualcomm® Snapdragon ™ 820 і відеоприскорювачем Adreno 530 телефон дозволяє насолоджуватися чудовою картинкою в найскладніших іграх.



Будемо відвертими, перерахована технічна «начинка» хороша, але зустрічається і в конкурентних девайсах. Що ж, крім дизайну, робить МOTO Z на голову вище інших флагманів? Це - можливість отримати пристрій з кардинально розширеними параметрами. МOTO Z - модульний смартфон, який перетворюється на безкомпромісно якісну фотокамеру, проектор, акустичну колонку, дозволяє змінити свій зовнішній вигляд і збільшити ємність батареї. Для цього розроблено серію компонентів-доповнень Moto Mods.


Деякі виробники теж намагалися реалізувати концепцію модульного смартфона. Їх розробки не знайшли відгуку на ринку в силу невдалих інженерних рішень. Наприклад, щоб встановити розширення, один з пристроїв доводилося частково розбирати. МOTO Z позбавлений цих недоліків: його модулі легко встановлюються як накладки на задню поверхню. Природно, це добре позначається на естетиці та монолітності корпусу: в МOTO Z немає щілин і люфтів; разом з модулем він виглядає футуристично красивим.



Завдяки модулям МOTO Z змінює традиційні уявлення про бізнес-смартфон. Компонент Moto Insta-Share Projector зводить до мінімуму нашу архаїчну залежність від традиційних проекторів. Він дозволяє проектувати зображення діагоналлю до 170 см на будь-яку вертикальну поверхню і проводити презентації майже де завгодно. Проекційний екран також дає можливість відмовитися від ноутбука і зі зручністю редагувати документи. Для безперервного зв'язку під час довгої поїздки стане в нагоді додатковий акумулятор Incipio offGRID ™ Power Pack.


Під час відпочинку модулі перетворюють МOTO Z з его-пристрою на душу компанії. Його господареві легко показувати гостям цікаве відео, робити суперфотографії за допомогою модуля Hasselblad і супервечірки за допомогою динаміка JBL SoundBoost з власним акумулятором і потужністю 3 Вт.


Модуль Hasselblad True Zoom додає смартфону можливості якісної недзеркальної фотокамери. Він розроблений спільно з відомим шведським виробником середньоформатних фотоапаратів і фотообладнання Victor Hasselblad AB. При установці Hasselblad True Zoom замінює вбудовану камеру смартфона. Модуль має сенсор 1 / 2.3 "і об'єктив f / 3.5-6.5 з фокусною відстанню 25-250 мм, еквівалентною камерам 35 мм. Цим він перевершує фотоможливості будь-якого флагманського смартфона.


МOTO Z вкрай дружній смартфон. На ньому встановлена ​​чиста ОС Android ™ 7, не обтяжена сюрприз-софтом від виробника, фірмова система розпізнавання жестів Moto Actions і функція голосового управління Moto Voice. Цей флагман чудово захищає парадигму антілопат - легких, стильних, зручних флагманів з потужними можливостями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?