Саакашвілі звинуватив Порошенка в розвалюванні своєї команди
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі звинуватив Порошенка в розвалюванні своєї команди

Саакашвілі звинуватив Порошенка в розвалюванні своєї команди

Екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі прокоментував призначення свого колишнього заступника Марії Гайдар позаштатним радником президента, заявивши, що Петро Порошенко розвалює його команду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
"Порошенко призначив своїм радником мою колишню радницю Машу Гайдар. Наскільки мені відомо, її вмовляли протягом трьох місяців, а паралельно президент індивідуально зустрічався з Соломією Бобровською й іншими членами нашої одеської команди, пропонуючи їм посади. Це означає одне з двох: або Порошенко кривив душею, коли говорив, що в Одесі я був неефективний, а сам вважає якраз навпаки, що в Одесі у нас була супер команда і він хоче переманити до себе її представників, або він мене дуже боїться і вважає, що я можу йому сильно нашкодити і намагається залишити без команди", - написав Саакашвілі.
Читайте також: Саака швілі розвеселив мережу, "спіймавши" Порошенка на плагіаті
За його словами, Порошенко, замість того, щоб дбати про Україну, занадто багато часу витрачає на інтриги.
"У будь-якому випадку президент диспропорційно багато часу витрачає на такі інтриги і занадто мало на країну - результати наявні. А тим часом до нас приєднується все більше нових цікавих людей, навряд чи для всіх них знайдуться кабінети в АП та уряді, та й навряд чи вони туди підуть. Цих людей я готую для нашого неолігархічного уряду, який витягне Україну з трясовини і перетворить її на велику європейську державу", - зазначив політик.


Як повідомляв ONLINE.UA, колишнього главу Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі звинуватили у брехні щодо затриманого за хабар чиновника адміністрації Сергія Помазана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?