Усі питання до ФФУ: президент "Полтави" прийняв резонансне рішення
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усі питання до ФФУ: президент "Полтави" прийняв резонансне рішення

Усі питання до ФФУ: президент "Полтави" прийняв резонансне рішення
Джерело:  FootBoom

Президент футбольного клубу "Полтава" Леонід Соболєв заявив, що клуб знімається з чемпіонату України, а всі футболісти отримають статус вільних агентів.
Як повідомляє ONLINE.UA, Соболєв прийняв це рішення після того, як футбольні чиновники скасували матч "Полтава" - "Шахтар".
"Завтра о 15:00 всі футболісти клубу, а також тренери отримають повний розрахунок. Гравцям в повному обсязі виплатять зарплату за березень і нададуть статус вільних агентів. Зауважу, що у нас не було заборгованостей, всі зобов'язання виконувалися вчасно", - сказав Соболєв в коментарі Footboom.
Президент "Полтави" підкреслив, що це не емоційне рішення.
"Всі питання до ФФУ, яка, порушивши всі норми, незрозуміло чим керувалася і зобов'язала нас грати на іншій арені. Поле "Локомотива" на 70 відсотків має трав'яний покрив. Співробітники арени старалися, і до них у мене претензій немає. В Прем'єр-лізі є гірші поля, але там чомусь не забороняють грати. У нас є якісна база, є всі умови для тренувань", - заявив Соболєв.
Нагадаємо, гендиректор "Шахтаря"Сергій Палкін заявив, що не можна грати на стадіоні "Локомотив" через поганий стан газону.
У свою чергу директор футбольного клубу "Полтава"Богдан Вінницький заявив, що газон на стадіоні "Локомотив" готовий до проведення матчу.
Увечері 4 квітня Комітет Федерації футболу України з питань стадіонів та безпеки проведення змагань заборонив проведення матчу на стадіоні "Локомотив".
Президент "Полтави"Леонід Соболєв заявив, що клуб не буде підкорятися цьому рішенню.
У підсумку директор матчу прийняв рішення скасувати гру, а "Шахтар" повернувся до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?