Теракт в Санкт-Петербурзі: Путін попередив сусідів про можливі атаки терористів
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в Санкт-Петербурзі: Путін попередив сусідів про можливі атаки терористів

Теракт в Санкт-Петербурзі: Путін попередив сусідів про можливі атаки терористів
Джерело:  РІА Новини

Після теракту в метро Санкт-Петербурга президент Росії Володимир Путін назвав членів Співдружності незалежних держав потенційними об'єктами терористичних атак.
Про це він заявив на зустрічі з главами органів безпеки країн СНД, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Ми бачимо, що ситуація, на жаль, не поліпшується. І найкраще підтвердження цьому - недавні трагічні події в Санкт-Петербурзі. В результаті терористичного акту загинули люди, багато постраждалих", - сказав він.
Також Путін нагадав, що крім тероризму є багато інших загроз для країн СНД, серед яких - організована злочинність, наркотрафік, корупція і "вплив зовнішніх сил".

Читайте також: В ибух в метро Петербурга: з'явилася нова несподівана версія
У той же час він розповів, що спецслужби країн СНД співпрацюють досить ефективно.
"Склалося дуже гарне співтовариство, дуже добра співпраця по роботі з головними викликами для всіх наших країн", - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, 3 квітня в метро Петербурга стався вибух, за останніми даними, загинули 14 людей, ще 51 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?