Війна на Донбасі: з'явилися радісні звістки з важливого об'єкта
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилися радісні звістки з важливого об'єкта

Війна на Донбасі: з'явилися радісні звістки з важливого об'єкта
Джерело:  online.ua

Донецька фільтрувальна станція

, яка забезпечує водою близько 200 тисяч чоловік в кількох великих населених пунктах Донецької області, відновила свою роботу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.



Читайте також:

Бо

ї в Авдіївці: Тука поділився вражаючими даними про втрати бойовиків ДНР


"Донецьку фільтрувальну станцію запустили в роботу. Вода пішла по водопроводах на Авдіївку і навколишні населені пункти. За кілька годин ця вода почне наповнювати міські резервуари. Сьогодні з 16:00 до 22:00 ми ще подамо на місто залишок води з міського резервуара. А вже завтра вранці почнемо подачу води в нормальному режимі", - повідомив Жебрівський.



Нагадаємо, проблеми на ДФС почалися в кінці лютого, коли вона припинила свою роботу через обстріли територій бойовиками так званої ДНР. Через це в Авдіївці деякий час діяв автономний режим водозабезпечення.


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні стало відомо, що

в прифронтовій Авдіївці Донецької області, жителі якої тиждень були без електропостачання, відновили роботу електромереж

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?