Символ знищення українців треба вимітати під нуль - Іллєнко про декомунізацію
Категорія
Політика
Дата публікації

Символ знищення українців треба вимітати під нуль - Іллєнко про декомунізацію

Символ знищення українців треба вимітати під нуль - Іллєнко про декомунізацію
Джерело:  online.ua

Радянські символи, які нагадують про знищення українців, треба повністю вимітати з країни.
Про це в програмі "Double Ять" для ONLINE.UA повідомив член політради і голова Київської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат Андрій Іллєнко.
На думку парламентарія, критика державних символів марна і ні до чого не приведе.
"Є така думка, що ми поміняємо кольори (українського прапора - ONLINE.UA), або ми поміняємо кілька слів гімну, і у нас розквітне Україна - не розквітне. Тільки від цього не розквітне", - повідомив Іллєнко.
Читайте також: Системна деко мунізація потрібна не тільки Україні, а Кремль будує симулякр - Андрій Зубов
"Я думаю, що у нас сьогодні є ті символи, які є, Конституцією визначені, легітимізовані народом... Я б краще закінчив зараз з тими імперськими символами, радянськими символами, які треба вимітати повністю, під нуль, з України. Без єдиної жалості, без сентиментів, без розмов про "культурну спадщину" тощо. Символів знищення українців на нашій землі не може бути", - додав політик.
Як повідомляв ONLINE.UA, київське суднобудівне підприємство "Завод "Ленінська кузня", яке належить президенту України Петру Порошенку, в рамках декомунізації змінило назву на" Завод "Кузня на Рибальському".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?